Ontwerptydskrif
Ontwerptydskrif
Kantoorontwerp

Puls

Kantoorontwerp Die Duitse ingenieursfirma Puls verhuis na 'n nuwe perseel en gebruik die geleentheid om 'n nuwe samewerkingskultuur binne die onderneming te visualiseer en te stimuleer. Die nuwe kantoorontwerp veroorsaak 'n kulturele verandering, en spanne rapporteer 'n aansienlike toename in interne kommunikasie, veral tussen navorsing en ontwikkeling en ander departemente. Die maatskappy het ook 'n toename gesien in spontane informele vergaderings, bekend as een van die belangrikste aanduiders van sukses in navorsing en ontwikkelingsinnovasie.

Residensi├źle Gebou

Flexhouse

Residensi├źle Gebou Flexhouse is 'n enkelhuis aan die Z├╝richmeer in Switserland. Die gebou is gebou op 'n uitdagende driehoekige stuk grond wat tussen die spoorlyn en die plaaslike toegangspad vasgedruk is. Dit is die resultaat van die oorkom van baie argitektoniese uitdagings: beperkende grensafstande en bouvolume, die driehoekige vorm van die plot, beperkinge ten opsigte van plaaslike landelike gebiede. Die gevolglike gebou met sy bre├ź mure van glas en 'n lintagtige wit gevel is so lig en beweeglik dat dit lyk soos 'n futuristiese vaartuig wat van die meer af seil en 'n natuurlike plek is om in te dok.

6280.ch Saamwerkhub

Novex Coworking

6280.ch Saamwerkhub 6280.ch, 'n kuierknoppie tussen berge en mere in die skilderagtige Sentraal-Switserland, is 'n antwoord op die groeiende behoefte aan buigsame en toeganklike werkruimtes in landelike gebiede van Switserland. Dit bied plaaslike vryskutters en kleinsakeondernemings 'n kontempor├¬re werkruimte met interieurs wat inspirasie put uit die besienswaardighede van die werf en hulde bring aan sy industri├źle verlede, terwyl dit die aard van die 21ste eeuse werkslewe omhels.

Kantoorontwerp

Sberbank

Kantoorontwerp Die kompleksiteit van hierdie projek was om binne 'n baie beperkte tydsbestek 'n ratse werkplek van enorme grootte te ontwerp en om die fisieke en emosionele behoeftes van kantoorgebruikers altyd in die hart van die ontwerp te hou. Met die nuwe kantoorontwerp het Sberbank die eerste stappe gedoen om hul werkplek-konsep te moderniseer. Die nuwe kantoorontwerp stel personeel in staat om hul take in die geskikste werksomgewing uit te voer en vestig 'n splinternuwe argitektoniese identiteit vir die toonaangewende finansi├źle instelling in Rusland en Oos-Europa.

Kantoor

HB Reavis London

Kantoor Die hoofkwartier van HB Reavis UK, wat ontwerp is volgens die IWBI se WELL Building Standard, is daarop gemik om 'n projekgebaseerde werk te bevorder, wat die afbreek van departementele silo's aanmoedig en die werk in verskillende spanne eenvoudiger en toegankliker maak. Volgens die WELL Building Standard is die ontwerp van die werkplek ook bedoel om die gesondheidskwessies wat met moderne kantore verband hou, aan te spreek, soos 'n gebrek aan mobiliteit, slegte beligting, swak luggehalte, beperkte voedselkeuses en spanning.

Vakansiehuis

Chapel on the Hill

Vakansiehuis Nadat hy meer as 40 jaar lank onthuts is, is 'n vervalle Metodiste-kapel in die noorde van Engeland omskep in 'n selfsorgvakansiehuis vir 7 mense. Die argitekte het die oorspronklike kenmerke behou - die ho├ź Gotiese vensters en die belangrikste gemeentesaal - wat die kapel omskep in 'n harmonieuse en gemaklike ruimte wat oorstroom is met daglig. Hierdie 19de-eeuse gebou is op 'n plattelandse Engelse platteland met panoramiese uitsigte op die golwende heuwels en die pragtige platteland.