Ontwerptydskrif
Ontwerptydskrif
Kantoor

Blossom

Kantoor Alhoewel dit 'n kantoorruimte is, gebruik dit 'n vet kombinasie van verskillende materiale, en die groen plantstruktuur gee 'n gevoel van perspektief gedurende die dag. Die ontwerper bied slegs ruimte, en die lewenskragtigheid van die ruimte hang steeds van die eienaar af deur die krag van die natuur en die unieke styl van die ontwerper te gebruik! Die kantoor is nie meer 'n enkele funksie nie, die ontwerp is meer gediversifiseerd en dit sal in 'n groot en oop ruimte gebruik word om verskillende moontlikhede tussen mense en die omgewing te skep.

Kantoor

Dunyue

Kantoor Tydens die geselsproses laat ontwerpers die ontwerp nie net die ruimtelike verdeling van die binneland toe nie, maar 'n verband tussen die stad / ruimte / mense saam, sodat die lae-sleutel-omgewing en -ruimte nie in die stad bots nie, en dit is bedags versteekte fasade in die straat, nag. Dan word dit 'n glasligkas in 'n stad.

Eetsaal

Elizabeth's Tree House

Eetsaal Elizabeth's Tree House, 'n demonstrasie van die rol van argitektuur in die genesingsproses, is 'n nuwe eetkamerpaviljoen vir terapeutiese kampe in Kildare. As hulle bedien kinders wat van ernstige siektes herstel, vorm dit 'n houtoase in die middel van 'n eikebome. 'N Dinamiese, dog funksionele houtstokstelsel bestaan uit 'n ekspressiewe dak, uitgebreide beglazing en 'n kleurryke lariksbekleding, wat 'n binne-eetruimte skep wat 'n dialoog vorm met die omliggende meer en bos. Diep verbinding met die natuur op alle vlakke bevorder gebruikersgemak, ontspanning, genesing en betowering.

Multi Kommersi├źle Ruimte

La Moitie

Multi Kommersi├źle Ruimte Die naam van die projek La Moitie is afkomstig van die Franse vertaling van die helfte, en die ontwerp weerspie├źl dit gepas deur die balans tussen die opponerende elemente: vierkant en sirkel, lig en donker. Gegewe die beperkte ruimte, het die span probeer om beide 'n verbinding en 'n verdeling tussen die twee afsonderlike kleinhandelareas te vestig deur die gebruik van twee opponerende kleure. Terwyl die grens tussen die pienk en swart ruimtes duidelik is, maar tog ook uit verskillende perspektiewe vervaag. 'N Spiraaltrap, half pienk en half swart, is in die middel van die winkel geplaas en voorsien.

Mediese Skoonheidsentrum

LaPuro

Mediese Skoonheidsentrum Ontwerp is meer as goeie estetika. Dit is die manier waarop die ruimte gebruik word. Die mediese sentrum is geïntegreerd en funksioneer as een. Deur die behoeftes van die gebruikers te verstaan en hulle 'n ervaring te gee van al die subtiele aanraking in die omliggende omgewing wat verlig en opreg voel. Ontwerp en nuwe tegnologie-stelsel bied oplossings vir die gebruiker en is maklik om te bestuur. Met inagneming van gesondheid, welstand en medies, het die sentrum omgewingsvolhoubare materiale aangeneem en die konstruksieproses gemonitor. Alle elemente is geïntegreer in die ontwerp waar dit regtig geskik is vir die gebruikers.

Tuisargitektuurontwerp

Bienville

Tuisargitektuurontwerp Logistiek van hierdie werkende gesin het vereis dat hulle vir lang periodes binnenshuis moes wees, wat benewens werk en skool ontwrigtend geraak het vir hul welstand. Hulle het, soos baie gesinne, begin nadink oor die vraag of 'n skuif na die voorstede, die nabyheid van stadsgeriewe vir 'n groter agterplaas moes uitruil om toegang tot die buitelug te vergroot. Eerder as om ver weg te beweeg, het hulle besluit om 'n nuwe huis te bou wat die beperkinge van die binnenshuise lewe op 'n klein stedelike gebied sou heroorweeg. Die organiserende beginsel van die projek was om soveel moontlik toegang tot buite vanuit gemeenskaplike gebiede te skep.