Ontwerptydskrif
Ontwerptydskrif
Kantoorgebou

The PolyCuboid

Kantoorgebou Die PolyCuboid is die nuwe hoofkwartiergebou vir TIA, 'n maatskappy wat versekeringsdienste lewer. Die eerste verdieping is gevorm deur die grense van die terrein en die waterpyp met 'n deursnee van 700 mm wat die perseel ondergronds kruis en die fondamentruimte beperk. Die metaalstruktuur los op in die verskillende blokke van die komposisie. Die pilare en balke verdwyn uit die sintaksis van die ruimte, wat die indruk van 'n voorwerp uitsteek, terwyl dit ook die gebou se uitskakeling uitskakel. Die volumetriese ontwerp is geïnspireer deur die TIA se logo wat die gebou self omskep in 'n ikoon wat die onderneming verteenwoordig.

Projek Naam : The PolyCuboid, Ontwerpers se naam : Tetsuya Matsumoto, Kli├źnt se naam : TIA Co., Ltd.,.

The PolyCuboid Kantoorgebou

Hierdie uitstekende ontwerp is 'n wenner van die goue ontwerp-toekenning in ligteprodukte en beligtingsprojekte-ontwerpkompetisie. U moet beslis die goue bekroonde ontwerpsportefeulje sien om vele ander nuwe, innoverende, oorspronklike en kreatiewe beligtingsprodukte en ligteprojekte te ontwerp.