Ontwerptydskrif
Ontwerptydskrif
Restaurant

Thankusir Neverland

Restaurant Die totale projekarea is redelik groot, die koste van transformasie van elektrisiteit en water en die sentrale lugversorging is groot, sowel as ander kombuisware en toerusting, dus is die beskikbare begroting vir binne-ruimteversiering redelik beperk, neem ontwerpers dus die ÔÇť die natuurskoon van die gebou self & quot ;, wat 'n groot verrassing lewer. Die dak is verander deur lugligte van verskillende groottes bo-op te sit. Bedags skyn die son deur die lugligte, skep die natuur en 'n geharmoniseerde ligeffek.

Projek Naam : Thankusir Neverland, Ontwerpers se naam : Bo Zhou, Kli├źnt se naam : Jingle Design.

Thankusir Neverland Restaurant

Hierdie ongelooflike ontwerp is 'n wenner van die toekenning vir silwer ontwerp in mode-, klere- en kledingontwerpkompetisie. U moet beslis die silwer bekroonde ontwerpersportefeulje sien om baie ander nuwe, innoverende, oorspronklike en kreatiewe mode-, klere- en kledingontwerpwerke te ontdek.