Ontwerptydskrif
Ontwerptydskrif
Woonhuis

DA AN H HOUSE

Woonhuis Dit is 'n pasgemaakte woning gebaseer op gebruikers. Die binnenshuise oop ruimte verbind woonkamer, eetkamer en studeerruimte via vryheidsverkeersvloei, en dit bring ook die groen en lig van die balkon af. Die eksklusiewe hek vir troeteldiere kan in elke kamer van die familielid gevind word. 'N Plat en onbelemmerde verkeersvloei is te danke aan die ontwerp van die deurvlak. Die klem op bogenoemde ontwerpe moet ontwerp word om aan gebruikersgewoontes, ergonomiese en kreatiewe kombinasie van idees te voldoen.

Projek Naam : DA AN H HOUSE, Ontwerpers se naam : Shu-Ching Tan, Kli├źnt se naam : HerZu Interior Design Ltd..

DA AN H HOUSE Woonhuis

Hierdie uitstekende ontwerp is 'n wenner van die goue ontwerp-toekenning in ligteprodukte en beligtingsprojekte-ontwerpkompetisie. U moet beslis die goue bekroonde ontwerpsportefeulje sien om vele ander nuwe, innoverende, oorspronklike en kreatiewe beligtingsprodukte en ligteprojekte te ontwerp.