Ontwerptydskrif
Ontwerptydskrif
Winkel

Family Center

Winkel Daar is 'n paar redes waarom ek die lang voorste muur (30 meter) toegemaak het. Een daarvan was dat die hoogte van die bestaande gebou regtig onaangenaam was, en ek het geen toestemming gehad om dit aan te raak nie! Tweedens, deur die voorkant van die voorkant te omhul, het ek 30 meter muurruimte binne gekry. Volgens my daaglikse waarnemingsstatistiek het meerderheid kopers verkies om binne die winkel in te gaan net weens nuuskierigheid, en om te sien wat agter hierdie fasade gebeur.

Projek Naam : Family Center, Ontwerpers se naam : Ali Alavi, Kli├źnt se naam : Ali Alavi design.

Family Center Winkel

Hierdie uitstekende ontwerp is 'n wenner van die goue ontwerp-toekenning in ligteprodukte en beligtingsprojekte-ontwerpkompetisie. U moet beslis die goue bekroonde ontwerpsportefeulje sien om vele ander nuwe, innoverende, oorspronklike en kreatiewe beligtingsprodukte en ligteprojekte te ontwerp.