Ontwerptydskrif
Ontwerptydskrif
Kantoorgebou

FLOW LINE

Kantoorgebou Die ruimte op die perseel is onre├źlmatig en kromme as gevolg van die buitemuur van die gebou. Vandaar dat die ontwerper die konsep van vloeelyne in hierdie geval toepas met die hoop om 'n gevoel van vloei te skep en uiteindelik om te skakel in vloeiende lyne. Eerstens het ons die buitemuur langs die openbare gang gesloop en drie funksioneringsareas toegepas. Ons het 'n vloeilyn gebruik om die drie gebiede te sirkuleer, en die vloei is ook die ingang na buite. Die onderneming is in vyf afdelings verdeel, en ons gebruik vyf lyne om dit voor te stel.

Projek Naam : FLOW LINE, Ontwerpers se naam : Kris Lin, Kli├źnt se naam : .

FLOW LINE Kantoorgebou

Hierdie ongelooflike ontwerp is 'n wenner van die toekenning vir silwer ontwerp in mode-, klere- en kledingontwerpkompetisie. U moet beslis die silwer bekroonde ontwerpersportefeulje sien om baie ander nuwe, innoverende, oorspronklike en kreatiewe mode-, klere- en kledingontwerpwerke te ontdek.