Ontwerptydskrif
Ontwerptydskrif
Parfumerie-Supermark

Sense of Forest

Parfumerie-Supermark Die beeld van 'n deurskynende winterbos het die inspirasie van hierdie projek geword. Die oorvloed van teksture van natuurlike hout en graniet dompel die kyker in 'n stroom plastiese en visuele indrukke van die tekens van die natuur. Die industri├źle tipe toerusting word versag deur die kleure van rooi en groen geoksideerde koper. Die winkel is 'n plek van aantrekkingskrag en kommunikasie vir meer as 2000 mense daagliks.

Parfuumwinkel

Nostalgia

Parfuumwinkel Die industri├źle landskappe van die 1960-1970's het hierdie projek ge├»nspireer. Die metaalstrukture van warmgewalstaal skep 'n realistiese intonasie van anti-utopie. 'N Roestige geprofileerde vel ou heinings skep 'n atmosfeer van volledige vryheid van uitdrukking. Oop tegniese kommunikasie-, shabby gips- en graniet-toonbanke dra by tot die industri├źle styl van die sestigerjare.

Gastehuis-Interieurontwerp

Barn by a River

Gastehuis-Interieurontwerp Die projek "Barn by a river" ontmoet die uitdaging om die bewoonde ruimte te skep, gebaseer op die ekologiese betrokkenheid, en stel 'n spesifieke oplossing vir die argitektuur en landskap se interpenetrasieprobleem voor. Die tradisionele argetipe van die huis word tot die asketisme van sy vorm gebring. Die sederplaat van die dak en groen skuurmure verberg die gebou in die gras en bosse van die mensgemaakte landskap. Agter die glasmuur kom die rotsagtige rivieroewer in die gesig.

Gebedsaal

Water Mosque

Gebedsaal Met 'n sensitiewe implementering op die terrein word die gebou 'n voortsetting van die see deur 'n verhewe platform wat dien as 'n gebedsaal wat tot oneindig uitbrei. Vloeistofformasies verwys na die beweging van die see in 'n poging om die Moskee met die omgewing te verbind. Die gebou is opvallend en weerspie├źl die aard van sy funksie en manifesteer die filosofie van die Midde-Oosterse argitektuur op 'n kontempor├¬re wyse. Die gevolglike buitekant skep beide 'n ikoniese toevoeging tot die skyline en 'n heruitvinding van tipologie wat in 'n moderne ontwerpstaal gerealiseer word.

Boekwinkel

Guiyang Zhongshuge

Boekwinkel Met die bergagtige gange en die stalaktiet-grot-uitkyk-boekrakke, stel die boekwinkel die lesers voor in 'n wêreld van die Karst-grot. Op hierdie manier bring die ontwerpspan fantastiese visuele ervaring, terwyl hulle terselfdertyd die plaaslike eienskappe en kultuur aan 'n groter skare versprei. Guiyang Zhongshuge is 'n kulturele kenmerk en 'n stedelike baken in die stad Guiyang. Daarbenewens oorbrug dit ook die gaping van die kulturele atmosfeer in Guiyang.

Boekwinkel

Chongqing Zhongshuge

Boekwinkel Die ontwerper het die pragtige landskap van Chongqing in die boekwinkel geïnkorporeer. Die ontwerper het 'n ruimte geskep waar die besoekers kan voel soos in die sjarmante Chongqing tydens lees. Daar is in totaal vyf soorte leesareas wat elk soos 'n wonderland met onderskeidende kenmerke lyk. Chongqing Zhongshuge-boekwinkel het die verbruiker 'n deftiger ervaring gegee wat hulle nie deur die aanlyn inkopies kan kry nie.